• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Barbados

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

4 seasons outdoor tuinset Barbados

Deze modulaire tuinset past zich aan, aan jouw tuin of terras en niet andersom. Waarbij je vaak een passende tuinset moet zoeken die bij je terras past, kan je deze set zo groot of klein maken als je zelf wilt. Hierdoor kan je hem echt personaliseren naar jouw thuis situatie. Je hebt de keuze uit zes modules, die universeel met elkaar gekoppeld kunnen worden. De Barbados is een tuinmeubel die voorzien is van hoogwaardige materialen zoals: twitchell high-quality textilene - leisure Tex en Hularo wicker. Op het wicker krijg je trouwens standaard 10 jaar garantie!

Wat zeggen anderen over de Barbados

Wat mensen meteen opvalt is het dikke Lagun wicker wat op deze tuinset wordt gebruikt. Het maakt de set wat groffer, maar geeft hem ook direct een sterk karakter. Mensen vinden dat hij zeer degelijk oogt op een stijlvolle manier. Dit komt ook door de RVS pootjes waar de Barbados op staat. De ronde lijnen die je onder andere terug vindt op de armleuningen maken de loungeset chique. De all weather kussens zijn voorzien van twitchell high-quality textilene en voelen zacht aan. De vulling, die van foam en Dacron is, zorgt voor een stevige zit zonder dat dit meteen hard aanvoelt.

Garantie

Er zit een ruime garantie op de tuinmeubelen van 4 seasons outdoor en dat komt door de goede materialen die worden gebruikt. Dit is bij deze tuinset niet anders. Zo krijg je 10 jaar garantie op het Hularo wicker en dat is lang, heel lang. Het geeft dan ook aan dat je een goed product koopt. Op alle andere onderdelen krijg je standaard 3 jaar garantie. Dit is inclusief de all weather kussens. Wij zijn een officieel verkooppunt van 4 seasons outdoor met een showroom in Naarden. Wij beschikken over het totale assortiment van 4 seasons outdoor en hebben daarbij beschikking over de volledige voorraad. Wij zijn opgeleid door 4 seasons outdoor, zodat wij alle informatie kunnen vertellen over de verschillende modellen en materialen van 4SO. Wij bieden gratis verzending aan binnen Nederland en België en het is in overleg ook nog mogelijk om buiten deze landen te bezorgen. Bij ons krijg je dus de beste service, goede informatie en het volledige assortiment. Een garantie voor een prettige aankoop beleving.

6 tuinset meubelen

De Barbados bestaat uit zes elementen die je universeel met elkaar kan combineren. Of je nu een groot of klein terras hebt, er is altijd plek voor de Barbados. Hieronder vind je de modules waar de tuinset uit bestaan. Naast deze tuinset bestaan er ook nog een tuinstoelenlijn, loungesetlijn en een  beach houselijn.

  1. 1 zits met de armleuning links
  2. 1 zit met de armleuning rechts
  3. 1 zit tussen element
  4. Hoek element
  5. Koffie tafel
  6. Fauteuil