• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Beach House

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

4 seasons outdoor Beach House

 

Geniet van een liefdesvolle dag met deze grote klassieker. De Beach House is een romantische zitbank, waar je heerlijk met z'n 2en kan genieten van het buitenleven. De Beach House is daarbij voorzien van handige accessoires, zoals 2 uitschuifbare voetenbanken, een zonneklep en handige handgrepen. Hij is ook gemakkelijk te verplaatsen, want hij is inklapbaar. Zo neemt hij niet veel ruimte in als je hem wilt opbergen of mee wilt nemen.

Met zijn robuuste uitstraling is de Beach House een waardevol liefdesnet. Hij is gevlochten met een half platte draad en is gekleurd in natuurtinten. Tevens is de Beach House voorzien van All Weather kussens en krijg je bij de Beach House een gratis beschermhoes. 

 

accessoires

 

Geef je eigen gevoel mee aan je Beach House. 4 Seasons heeft verschillende artikelen die een goede aanvulling zijn voor je Beach House. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld sierkussens geef je net die eigen touch mee. Naast dat het een nieuwe impressie geeft zijn de kussens natuurlijk ook functioneel. Zo kan je het kussen achter je hoofd laten rusten als je lekker met je benen omhoog ligt. Het voordeel van deze kussens is dat ze ook gemaakt zijn van een synthetisch vezel, genaamd Olefin. De reden waarom Olefin gebruikt wordt in de kussens is dat de kussens slijtvast, kleurvast, trekt geen vocht aan en daarnaast zeer sterk is. Mocht je dus romantisch in de Beach House zitten en het begint te regenen, dan kan je de kussens rustig buiten laten liggen. 

 

Transport

 

Als je de Beach House bestelt zal die door ons gratis worden thuis bezorgt. Of als je de bestelling naar je vakantieadres wilt hebben, dan gaan wij opzoek naar de beste mogelijkheid. Wij maken daarbij altijd een afspraak als wij je product komen bezorgen. Zo weten wij dat je thuis bent en kan je persoonlijk je bestelling in ontvangst nemen.