• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Lodge

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

4 producten

Lodge

4 seasons outdoor tuinset Lodge

Dit is een tuinset die erg populair is. Door zijn compacte afmetingen past hij in elke tuin, op elk terras of dakterras. De kleur pure wicker, waar deze tuinset in is gemaakt, is de meest populaire kleur omdat hij zeer natuurlijk oogt. De Lodge van 4 seasons outdoor wordt ook wel beschreven als: "compact comfort in the most popular color". Deze loungeset is echt een alleman vriend doordat hij er zeer leuk uit ziet, maar daarnaast totaal niet schreeuwerig is zoals de moderne "design" lounge- en tuinsets. Er is niemand die deze tuinset niet mooi vindt.

Wat zeggen anderen over de Lodge

"Wat een mooie kleur, hij zit zo lekker, het wicker voelt echt sterk aan en je krijgt dus 10 jaar garantie daarop, dat is lang! Wat fijn dat er all weather kussens op zitten, dan kan ik de kussens dus ook buiten laten liggen en hoef ik ze niet telkens op te ruimen, dat is handig! En dat voetenbankje, dat is heerlijk, want dan kan ik ook lekker languit in de stoel zitten en een boekje lezen". Mensen prijzen de 4 seasons outdoor lodge om het goede zit comfort en de kleur. De kleur oogt heel natuurlijk, waardoor het net rotan lijkt. Ook zijn mensen erg enthousiast over de 10 jaar garantie die je standaard krijgt op het "Hularo" wicker en dat de tuinmeubelen zijn voorzien van all weather kussens. Dit zorgt voor meer rust aangezien je niet meer de kussens naar binnen moet halen tijdens slechte weersomstandigheden. 

De reden voor mensen om deze tuinset te kopen, heeft vaak met maar 2 dingen te maken: budget en smaak. Budget: de 4SO Logde is een kwaliteitsproduct en dat merk je aan alles, dit zeggen de mensen zelf ook. Voor kwaliteit betaal je meer en mensen hebben dat er ook wel voor over. Dan het tweede punt en dat is smaak: niet iedereen is opzoek naar deze stijl of kleur.  

Garantie

Je krijgt 10 jaar garantie op het wicker. Het wicker wat wordt gebruikt is Hularo wicker. Hularo wicker is een high quality product die kleur vast is en langdurig dezelfde kwaliteit levert. Daarom krijg je hier 10 jaar garantie op, omdat 4 seasons outdoor weet dat de kwaliteit niet verloren gaat in die 10 jaar. 10 jaar garantie is uitzonderlijk in de tuinmeubel branche, aangezien je vaak geen of maximaal 1 a 2 jaar garantie krijgt op tuinmeubelen. 4 Seasons outdoor gaat dus voor kwaliteit en durft daar lang de verantwoordelijkheid voor te nemen. Naast het wicker krijg je op alle andere materialen, inclusief de all weather kussens, 3 jaar garantie. Hier geeft 4 seasons outdoor ook weer een uitzonderlijk lange garantie op haar producten.

Service

Wij bieden gratis verzending, opgeleid personeel en een showroom aan. Wij zijn officieel dealer van 4 seasons outdoor en wij hebben het hele assortiment op voorraad. Dit zijn enkele punten die er voor zorgen dat wij goede service bieden. Als officieel verkooppunt van 4 seasons outdoor  (4SO) zijn wij door de vertegenwoordigers van 4SO getraind in de producten en product informatie van 4 seasons outdoor. Hierdoor kunnen wij alles vertellen over de verschillende tuinmeubelen, helpen bij het maken van een goede tuinset keuze en uitgebreid informatie geven over de kwaliteiten van de gebruikte materialen die in de tuinmeubelen zitten. Wij kunnen in onze showroom feilloos de verschillen laten voelen tussen 4 seasons outdoor tuinmeubelen en andere merken.

6 tuinset modules

De Lodge is een modulaire tuinset, waarbij de verschillende elementen moeiteloos op elkaar aansluiten. Hierdoor kan je je terras dus helemaal personaliseren met de tuinset elementen van de Lodge. Maak dus een keuze uit een samenstelling van de onderstaande elementen en maak een sfeervolle zitplek in je tuin.

Modules 4 seasons outdoor Lodge:

  • 2.5 zits bank.
  • Fauteuil.
  • Koffietafel.
  • Voetenbank.
  • 2 zits met gekoppelde koffie tafel.
  • 3 zits met de arm leuning links.

Meest gekozen combinatie

De meest gekozen tuinset combinatie is de combinatie van een 2.5 zits bank met 2 fauteuils en een koffie tafel. Vaak wordt hierbij dan nog een voetenbankje als optie bijgekocht. Mensen geven aan dat dit voetenbankje dan ook nog als extra zitplek kan functioneren mocht er opeens veel bezoek komen.