• Laagste prijsgarantie
 • Snelle levering

Palm beach

4 seasons outdoor loungeset Palm Beach

De Palm beach is een oude collectie en niet meer leverbaar. Kijk bij ons modellenoverzicht voor de nieuwe collecties van 4 Seasons Outdoor.

De palm beach heeft kleur accenten die je kan vergelijken tussen teakhout en sigaren, waarbij die een natuurlijke uitstraling heeft van hout. Het tuinmeubel staat ook op teakhout en heeft daarboven op een aluminium frame wat is bedekt met gevlochten kunststof Hularo wicker. 4SO (4 seasons outdoor) noemt het, door zijn kleurstelling, ook wel cigar wicker. op het cigar wicker zit trouwens standaard 10 jaar garantie. De hele loungeset oogt sfeervol en warm, net als een teakhouten meubel. De 4 SO palm beach is net als veel andere tuinmeubelen van 4 seasons outdoor modulair. Zo kan je uit 5 elementen kiezen welke je eindeloos kan combineren. Zo kan je hem vergroten door meerdere elementen te nemen of juist compact voor een klein terras.

Wat zeggen anderen over de Palm Beach

De Palm Beach cigar wicker ziet er erg mooi uit, een combinatie van teakhout met wicker. Vaak zien mensen dit voor het eerst en zijn er enthousiast over. Het is weer eens totaal iets anders dan die RVS of aluminium poten onder zo'n loungeset. Hij zit lekker, je wordt naar je gevoel omarmd door de kussens en dat geeft een knus gevoel. Het geeft een warm gevoel, in de vorm van een warme/ gezellige sfeer. De kleur van de loungeset zorgt hier ook voor. Wat mensen ook fijn vinden is dat de zit positie in de hoek, ook beenruimte heeft, doordat de hoek banken niet "haaks" op elkaar staan maar, in een hoek van 2x 45 graden. Afhankelijk van het budget, kiezen de mensen wel of niet voor deze set. De kwaliteit is hoog en dat voelen de mensen ook. Dit merken ze in het comfort van de kussens en het afwerking niveau wat erg goed is. Zo heb je all weather kussens, 10 jaar garantie op het wicker, keuze om hem zelf samen te stellen en alles voel kwalitatief beter aan dan een vergelijkbare set van een ander merk, voor een lagere prijs.

Garantie

10 jaar garantie krijg je op het Hularo wicker. Dit is uitzonderlijk lang en dat zegt veel over de goede kwaliteit die 4SO biedt. Het Hularo wicker is uitvoerig getest op kleurvastheid, uitdroging, temperatuurverschillen, breekbaarheid ect. Hierbij hebben ze het materiaal uren lang blootgesteld aan bijvoorbeeld uv-licht, chloor, lotions, alcohol en zoutwater. 4 seasons outdoor heeft jaren langere ervaring in het maken van tuinmeubelen en elk jaar ontwikkelen ze door en maken zij hun producten beter. Naast het Hularo wicker, krijg je op alle andere onderdelen 3 jaar garantie, waarbij andere merken vaak maar 1 jaar en max 2 jaar geven. 4 Seasons Outdoor is kwaliteit en daar staan ze garant voor met lange garantie termijnen.

Waarom de 4 seasons outdoor Palm Beach Cigar Wicker kopen?

 • Het antwoord is simpel, wanneer het model en de kleurensamenstelling passen op je terras of in je tuin. Want je kan de loungeset helemaal zelf samenstellen, doordat je keuze hebt uit 5 elementen. Heb je veel plek, dan koop je wat extra elementen, zodat je tuinset ipv 3 zitplekken, gewoon 12 zitplekken heeft.
 • De tuinset kan in elke hoekopstelling geplaatst worden, links, rechts of beide kanten gelijk.
 • All weather kussens, dus je hoeft niet telkens te slepen met de kussens als het gaat regenen of als je even weggaat.
 • 10 Jaar garantie op het wicker en 3 jaar garantie of alle andere onderdelen.
 • Gratis verzending naar uw woon of vakantie adres in Nederland of België.
 • Onderhoud vriendelijk.
 • en natuurlijk omdat hij gewoon mooi is.

5 loungeset modules

Het voordeel van een modulaire tuinset is dat je hem zelf kan samenstellen, zodat hij perfect past op je terras, dakterras of tuin. De Palm Beach bestaat uit 5 modules.

Modules 4 seasons outdoor palm beach

 1. 2 zits bank met de armleuning links
 2. 2 zits bank met de armleuning rechts
 3. 1 zit centraal element
 4. Hoek element
 5. Voetenbank