• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Samode teak tafels

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  499,- Normale prijs € 599,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

4 Seasons Outdoor Samoda teak tafels

Een robuuste, krachtige en sterke tafel met een natuurlijke look, dat is de Samoda teak tafel. Met deze tafel haal je kwaliteit in huis. Niet alleen wat betreft uitstraling, maar ook in materiaal gebruik. Door het aanschaffen van de Samoda tafel haal je een uniek model binnen. Geen enkele tafel is het zelfde. Het teakhout behoudt zijn sterke en natuurlijke eigenschappen en zal jaren meegaan. Het hout is daarbij gekwalificeerd als eerste klas hout. Het verschil hierin is dat dit hout komt uit de kern van de boom. Klasse 2 en 3 zijn houtsoorten die groeien op plantages. Uiteindelijk heb je de laagste klasse en dit hout wordt ook wel spinhout genoegd. Dit is hout wat tussen de kern en de schors in zit. Met de Samoda teaktafel haal je jaren plezier binnen.

De tafel is daarbij verkrijgbaar in 2 verschillende maten, te weten 170x93 en 240x93 cm. Beide tafels hebben een hoogte van 73cm. De Samoda tafel is daarbij voor vele tuinen geschikt. Een heerlijke tafel waar je in de zomermaanden aan kan genieten. Dit kan zowel met een klein gezelschap als met een groot gezelschap.


Kwaliteit

 4 Seasons Outdoor, ook wel 4SO, is sinds de jaren '90 actief in de tuinmeuebelenbranche. Zij zijn begonnen met importeren van Indonesische teakhouten tuinmeubelen en Rotan. Nu hebben ze twee eigen fabrieken waar ze buitenmeubelen produceren. Je hebt voor een tuinmeubel keuze uit veel verschillende materialen. Zoals bij de Samoda is er gebruik gemaakt van teakhout. In de loop der jaren is er veel ontwikkeling geweest in de buitenmeubelen. Zo is er de keuze om te kiezen voor natuurlijke materialen als kunststof. Alles bij elkaar worden de producten van 4 Seasons Outdoor gemaakt van hoogstaande kwaliteit en blijven de producten, zoals de Samoda teaktafel, zich ontwikkelen en verbeteren.