• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Tivoli

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

  1. Op voorraad
    Speciale prijs  999,- Normale prijs € 1.359,00
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

1 product

4 seasons outdoor Tivoli

De Tivoli van 4 seasons outdoor is ook het type loungeset die je ook zo binnen kan zien staan. Een prachtige bank, die veel comfort biedt, waarbij er gebruik is gemaakt van hoogwaardige outdoor producten. Door het gebruik van all weather kussens en RVS kan je deze tuinset het hele jaar buiten laten staan. De Tivoli van 4SO (4 seasons outdoor) combineert eigenlijk 2 tuinmeubelen met elkaar. Deze loungebank is eigenlijk meer een diner bank en wordt daarom ook wel Tivoli cosy dining genoemd. Zo is de zit hoogte 50cm, terwijl bij een reguliere loungeset de zit hoogte rond de 40cm zit. Een diner stoel of tuinstoel heeft doorgaans een hoogte rond de 48 a 50cm en dat is dus precies de zit hoogte van de Tivoli. 

De 4 seasons outdoor tivoli is dus eigenlijk een bank die je prachtig kan plaatsen bij een eettafel/ tuintafel. Hierbij kan je kiezen uit 2 elementen die er voor zorgt dat je er een 3 zits bank van kan maken of juist een hoekbank. Het voordeel is dat wanneer je bezoek weg is, je lekker languit op de bank kan liggen en het bespaard je ruimte. Deze tuinset oogt erg modern en is prachtig om te zien. Hij geeft een echte meerwaarde aan uw terras en je gaat er zeker complimenten over krijgen.

Je kan de tuinbank mooi combineren met een tuintafel die een RVS onderstel heeft, want dit sluit dan mooi aan bij het RVS onderstel van de 4SO tivoli.

Wat zeggen andere over de Tivoli

Veel mensen kennen dit concept nog niet in deze moderne stijl. Veel mensen denken terug aan houten tuinbanken die om de eettafel zijn gebouwd. Veel mensen die hierna opzoek zijn, zijn dan ook enthousiast over deze moderne tuinbank. Wat wij veel horen, is dat zij het comfort erg op prijs stellen. Waar je bij een houten hoekbank toch vaak hard zit, vind je op deze diner bank dikke comfortabele all weather kussens. Ook horen wij veel dat mensen heel blij zijn dat ze een keer iets anders kunnen kiezen dan hout. Deze diner bank is modern en past in deze tijd met strakke lijnen, RVS accenten en hoogwaardige kussens die lekker zitten. Wat mensen als een groot plus punt ervaren, zijn de all weather kussens. Omdat het altijd best wel een gedoe is om die kussens uit zo'n bank te pakken en weer neer te leggen, is het nu wel fijn dat je ze gewoon lekker kan laten liggen. Regen kan geen kwaad, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

3 jaar garantie

Standaard krijg je op de gehele set 3 jaar garantie, dit is inclusief de tuinkussens. 3 jaar garantie is uitzonderlijk lang voor tuinmeubelen, waarbij vaak geen of 1 en max 2 jaar garantie wordt gegeven. Dit geeft dan ook aan dat 4 seasons outdoor weet dat ze kwaliteit leveren en durven daar ook de verantwoordelijkheid voor te nemen door 3 jaar garantie te geven. Uiteraard bieden wij u gratis verzending aan, zodat u thuis alleen nog maar hoeft te wachten. Wij bieden alleen gratis verzending aan binnen Nederland en België. Heeft u een vakantie adres in het buitenland waar het heen moet, dan is dit te bespreken. Wij streven altijd naar een snelle levering, waarbij wij ook gewoon op een afgesproken datum gratis kunnen bezorgen.

Waarom kopen mensen de Tivoli

Mensen kopen hem ten eerste omdat ze hem mooi vinden, daarnaast zit hij comfortabel en is hij voorzien van all weather kussens. Daarnaast vraagt hij eigenlijk helemaal geen onderhoud, omdat alles van kunststof, RVS of aluminium is. Het enige wat je aan onderhoud moet doen, is de blaadjes er vanaf halen of even met een spons/ bezem het zand eraf vegen. Een ander argument is vaak, dat hij helemaal van deze tijd is. Hij ziet er strak uit en is gemaakt van mooie materialen. Het RVS onderstel oogt heel mooi, waardoor het echt een design object wordt. Ook zijn mensen een beetje klaar met alle steigerhouten banken ect. die je overal ziet, waardoor deze set er echt uitspringt. Zoals 1 iemand zij, deze loungeset is een lust voor het oog. Een beter compliment kan je niet krijgen lijkt mij.

2 loungeset modules

Less is more wordt er soms wel eens gezegd. Zo heb je bij deze lounge dining bank de keuze uit 2 elementen. Hierbij kan je er voor kiezen om een 3 zits bank te nemen, die je bijvoorbeeld tegen de muur achter de tuintafel kan zetten of je kan er een 2e element bij nemen, waardoor je er een hoekbank van maakt. In deze laatste opstelling kan je mensen aan de lange zijde van de bank plaatsen en aan de kopse kant van de tafel.

Modules 4 seasons outdoor Tivoli

  1. 3 zits bank met de armleuning links en rechts.
  2. 3 zits bank met alleen de armleuning links.