• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Cayman

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anderen over de cayman

Veel mensen verwachten niet dat dit een set is die voor buiten bedoelt is. Ze zijn dan ook vaak blij verrast dat dit soort tuinmeubelen bestaan. Wat mensen er mooi aan vinden, is dat hij open is. Hij staat op mooie aluminium pootjes, waardoor hij ruimtelijk oogt. Je kan er onder door kijken en is daardoor ook minder kolossaal. Zo hadden wij een klant die vol enthousiasme vertelde: "Deze tuinset maakt het mogelijk om mijn interieur door te trekken naar mijn tuin" geweldig! En dat is precies wat er gecreëerd wordt met deze loungeset. Indoor wordt outdoor en outdoor wordt met indoor gecombineerd.

10 jaar Garantie

De Cayman loungeset van 4 seasons outdoor is een onderhoudsvriendelijke set waar je weinig tot geen omkijken naar hebt. Zo is het frame van aluminium, wat niet kan roesten en dus onderhoudsvrij is, is hij voorzien van all weather kussens en is het frame bekleed met 4 seasons upholstery. 4 seasons upholstery is een speciaal ontwikkelde stof die 100% weerbestendig is. Dit zijn allemaal hoogwaardige materialen, die een lange levensduur hebben. Daarom geeft 4 seasons outdoor standaard op alle elementen 3 jaar garantie. Dit is uitzonderlijk voor tuinmeubelen, want vaak krijg je geen of slechts 1 a 2 jaar garantie. Met deze 3 jaar garantie geeft 4 seasons outdoor dan ook aan dat zij kwaliteit leveren en durven daar ook de verantwoordelijkheid in te nemen door 3 jaar garantie te bieden. Omdat kwaliteit niet ophoudt bij het product, wordt de de cayman gratis thuisbezorgd.

Over de loungeset Cayman

Met de Cayman wilt 4SO (4seasons outdoor) "indoor comfort met outdoor kwaliteit" aanbieden. Dit is ook precies wat ze doen. De Cayman ziet er uit als een comfortabele loungebank die je makkelijk binnenin een huis kan aantreffen. Hierbij is deze loungebank wel opgebouwd uit outdoor materialen. De kussens zijn bijvoorbeeld all weather kussens. Deze tuinkussens kunnen dus het hele jaar buiten blijven liggen en zullen ook na een regenbui direct bruikbaar zijn. Wat ze hebben gedaan is het gebruiken van water resistante materialen. Dit houdt in dat de kussens het vocht niet absorberen zoals een spons dat wel doet. Het water blijft in eerste instantie boven op het kussen liggen, waardoor je het er zo af kunt vegen. De kussens zijn ademend en voelen zacht aan waardoor ze wel het comfort niveau houden van een indoor bank.

6 loungeset modules in 2 kleuren

De loungeset cayman van 4 seasons outdoor is er in 2 kleuren: grijs en taupe. Hierbij oogt de grijze cayman tuinset met haar witte frame frisser, terwijl de taupe Cayman chique is met een sfeer die meer warmte uitstraalt. Zo heb je de keuze uit twee werelden, waarin jij zelf kan bepalen wat het beste bij jouw op het terras past.

modules 4 seasons outdoor Cayman:

  1. 2 zits bank met de armleuning links (grijs en taupe)
  2. 2 zits bank met de armleuning rechts (grijs en taupe)
  3. 1 zit midden element (grijs en taupe)
  4. voetenbank (44x73x73cm) -  (grijs en taupe)
  5. hocker (44x73x87)  (grijs)
  6. fauteuil / lounge stoel (grijs)