• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Mambo

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

anderen over de Mambo

Mensen vinden de uitstraling van de Mambo zeer degelijk ook voelt hij zeer solide aan. Het dikke wicker zorgt voor deze uitstraling en de Lagun kleur wordt ervaren als een echte zomerse kleur. De loungeset heeft een fijne zit die veel ondersteuning geeft. Hierbij voelt hij absoluut niet hard aan. Mensen vinden het fijn dat er veel keuze is in elementen, waardoor ze hem echt kunnen aanpassen naar het terras. Een groot pluspunt wat vaak benoemd wordt zijn de all weather kussens, waarbij de hoes afritsbaar is. (dit is eigenlijk altijd bij 4 seasons outdoor) Hierdoor kan je de hoezen wassen als ze vies zijn. Mensen zijn wel bang dat de grijze kussens "snel" vies worden, echter zijn deze hoezen behandelt met olifin en zitten er geen absorberende materialen in verwerkt. Dit zorgt ervoor dat vuil er niet snel in kan trekken. Mocht er bijvoorbeeld een glas rode wijn over de kussens vallen en u veegt het er snel vanaf, dan kan dit geen kwaad.

10 jaar Garantie

Op de 4 seasons outdoor loungeset mambo zit 10 jaar garantie op het Hularo wicker. Dit is het kunststof vlechtdraad wat rondom het aluminium frame zit gevlochten. Het Hularo wicker kan niet rotten zoals hout, omdat het kunststof is en aluminium kan niet roesten. Hierbij komen dan nog eens de all weather kussen, waarbij je dus mag concluderen dat de Mambo zeer onderhoud vriendelijk is. Daarom krijg je op alle onderdelen met uitzondering van het wicker waar je 10 jaar garantie op hebt, standaard 3 jaar garantie. Dit is uitzonderlijk voor tuinmeubelen en dat geeft dus wel aan dat 4 seasons outdoor een zeer hoge kwaliteit levert.

Over de loungeset Mambo

De Mambo tuinset van 4 seasons outdoor is een succes, dat komt onder andere door het gebruik van dikke vlechtdraad en de sfeervolle warmte die de kleurstelling uitstraalt. De Mambo heeft Lagun wicker en de set wordt omschreven als: thick flat weave with a modern and warm feel. De Mambo is een veelzijdige modulaire tuinset aangezien je de keuze hebt uit 11 elementen. bovenop deze 11 elementen, kan je de set naar keuze ook nog aanvullen met bijzettafels van andere 4 seasons outdoor modellen die hetzelfde wicker hebben. Denk hierbij dan aan de 4 seasons outdoor cancun bijzettafels of de stoelen uit de collectie: aberdeen, eden, cafe, dover of barbados.