• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

4 seasons upholstery

4 seasons upholstery all weather

Dit weerbestendige materiaal vind je op de verschillende modellen van 4 seasons outdoor. De award winnende Curve bijvoorbeeld van 4 seasons outdoor, deze is bekleed met dit materiaal evenals de Hugo en de Cayman. Deze tuinmeubelen zien er uit als binnenmeubelen die je bijvoorbeeld in je woonkamer terug zou kunnen zien. Hierdoor kan je je interieur doortrekken naar je exterieur. 

4 seasons upholstery is een weerbestendig materiaal die geen water kan absorberen. Dit materiaal is om een aluminium frame gebonden met daartussen quick-dry foam en Dacron. Door het foam en het Dacron in de juiste verhoudingen tussen het frame en het 4 seasons upholstery te plaatsen, krijgt de loungeset een mooie moderne vorm en een uitstekend zit comfort.

Weerbestendig

De tuinsets, loungesets en overige tuinmeubelen van 4 seasons outdoor kunnen allemaal het hele jaar buiten blijven, aangezien ze 100% weerbestendig zijn. Dit geld ook voor het 4 seasons upholstery. Dit materiaal absorbeert geen vocht, maar voelt wel zeer prettig aan. Je zou niet denken dat het voor buiten is, maar niets is minder waar. De gebruikte materialen zijn uitvoerig getest en 100% goedgekeurd.

Onderhoud

Onderhoud heb je minimaal aan 4 seasons upholstery. Wat je kan doen, mocht er een vlek op zitten, bijvoorbeeld vogelpoep, dan kan je dit eraf vegen met een neutrale zeep oplossing. 4 seasons outdoor heeft hier bijvoorbeeld multi-surface cleaner - 30104 voor ontwikkeld.

Bescherming

Een 4 seasons outdoor tuinmeubel kan het hele jaar door buiten blijven staan. Zo krijg je standaard 3 jaar garantie op alle onderdelen van 4 seasons outdoor en 10 jaar garantie op het hularo wicker. Maar wil jij er voor zorgen dat je 4 seasons outdoor tuinmeubel er na jaren nog steeds als nieuw uit ziet? Dan kan het volgende helpen:

Een beschermhoes kan de levensduur van je 4 seasons outdoor tuinset of loungeset eenvoudig verlengen, waardoor hij na jarenlang gebruik er nog steeds als nieuw uit ziet. UV-licht heeft altijd invloed op materialen, wanneer je zorgt dat wanneer de tuinset niet wordt gebruikt, hij beschermt wordt door een beschermhoes, zal hij langer zijn nieuwe look behouden.

Ondanks dat er geen absorberende materialen in deze tuinmeubelen zitten, is het wel aan te raden om langdurig vocht contact te vermijden. Denk bijvoorbeeld aan natte bladeren die blijven liggen of een sierkussen die bijvoorbeeld niet all weather proof is. Vocht wat langdurig stil staat of vast zit en niet kan verdampen, gaat een schimmel reactie geven, dit wil je liever niet hebben.