• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Hularo wicker

4 seasons outdoor Hularo wicker

Hularu wicker vind je op alle wicker tuinmeubelen van 4 seasons outdoor terug. Hularo ® is een 'registered trademark' en behoort tot de top van de synthetische wicker draden. Door de hoge kwaliteit durft 4SO standaard 10 jaar garantie op het Hularo wicker te geven. Hularo wicker is van kunststof en kan dus niet gaan schimmelen of rotten. Het is een onderhoudsvriendelijke kunststofdraad die je het hele jaar kan blootstellen aan weer, wind, regen en zonlicht. 

Een ander voordeel is dat het een hele natuurlijke kleur heeft en dus bijna niet te onderscheiden is van echt natuurlijk rotan vlechtwerk. 4SO gebruikt Hularo wicker in 10 verschillende kleuren. Deze 10 kleuren worden besproken bij "10 Hularo wicker kleuren"

Hularo wicker is getest

10 jaar garantie geeft 4 seasons outdoor natuurlijk niet zomaar. Hier is een jarenlange ontwikkeling aan vooraf gegaan, waarbij het synthetisch wickerdraad uitvoerig is getest. Gedurende deze testen werd het kunststofdraad langdurig blootgesteld aan onder andere: uv licht, zout water, lotions, chloor en alcohol. Belangrijke kernwaarden waren: kleurvastheid, flexibiliteit en uitdroging. 

Recyclebaar

Hularo wicker is erg duurzaam, aangezien het 100% recyclebaar is en het geen schadelijke stoffen bevat. 

Eigenschappen Hularo wicker

Hularo wicker is een synthetisch draad met hoge kwaliteiten. Zo is Hularo wicker getest en goedgekeurd voor temperaturen tussen de -30 en +65 graden Celsius. Het polyethyleen, wat de basisvorm is van Hularo wicker, is bestand tegen temperaturen tussen de -50 graden Celsius en +90 graden Celsius. Wanneer je het kunststofdraad onder deze minimum temperatuur blootstelt, dan kan het wickerdraad knappen en wanneer je het blootstelt aan temperaturen boven de maximale temperatuur, dan zal het hularo wickerdraad gaan smelten.

Hularo wicker is hiernaast bestendig tegen:

  • uv-stralen
  • Chloor
  • Lotions
  • Zout water
  • Alcohol

10 jaar Garantie

4 seasons outdoor geeft op alle tuinmeubel modellen 10 jaar garantie op het hularo wicker. Dit is zeer lang, aangezien de meeste merken geen of slechts 1 à 2 jaar garantie geven. Als je 4 seasons outdoor koopt, dan koop je dus kwaliteit en daar krijg je dan ook 10 jaar garantie op.

10 kleuren wicker

Hularo wicker is in 10 kleuren beschikbaar. Het maakt niet uit welke kleur of welk type hularo wicker draad er om je tuinset heen zit gevlochten, je hebt er sowieso 10 jaar garantie op. De populairste kleur is de "pure". Pure wicker zie je bijvoorbeeld terug komen in de Kingston, Valentine, Brighton, Buckingham, Del mar en nog meer modellen van 4 seasons outdoor.

Hieronder vind je de 10 kleuren terug, met daarbij de modellen die in deze kleur zijn uitgerust.

Pure Wicker

Dit is de meest populaire kleur welke je op veel tuinmeubelen van 4 seasons outdoor terug ziet. Hij oogt heel natuurlijk en dat maakt deze kleur zo sterk.

Pure wicker vindt je terug op de volgende modellen: Kingston, Valentine, Brighton, Buckingham, Del mar, Chester, Galleria, Victoria, Wales, Lodge.

Colonial wicker

Dit is een diep donkerbruine kleur, die gezien mag worden. Deze kleur zie je terug komen in de uitgebreide modellen lijn van de Madoera en Lazy Susan. 

Polyloom taupe wicker

De bruin/ honing kleurige polyloom taupe wicker draad straal een gezellig warme kleur uit. Het polyloom taupe draad oogt heel natuurlijk en kan je terug vinden op de uitgebreid modellen lijn van de Sussex en victoria. 

Charcoal wicker

Je hebt charcoal en duet charcoal. Charcoal is een donker grijs/bruin rond wicker draad met een mooie natuurlijke look. Charcoal wicker vind je onder andere terug op de Somerset van 4 seasons outdoor.

Duet Charcoal wicker

Je hebt duet charcoal en charcoal. Duet charcoal heeft een grijze uitstraling en is een brede platte wicker draad. Je ziet deze kleur terug bij de Lodge duet charcoal wicker. Het mooie komt deze kleur terug bij de Beach House.

Rock Wicker

Rock wicker draagt de naam waar hij naar kleurt. Het wicker heeft de kleur van grijze natuurstenen. Het is een rond wicker draad en kan je terug zien op de Indigo cosy dining van 4 seasons outdoor tuinset. 

Provence wicker

Provence wicker is de trend van dit jaar. Het creme witte kunststof draad oogt zeer fris en warm. Je kan het Provence wicker terug vinden op de Riviera, Brighton, Indigo, Victoria en de Buckingham. 

Cigar wicker

Op de loungeset Palm Beach komt het platte cigar wicker prachtig naar voren. De Palm Beach heeft een teak houten onderstel en dit kleur zeer mooi met het Cigar Wicker. De warme bruine kleur, geeft je terras een gezellig sfeer.

Lagun wicker

Lagun wicker is een dik wicker draad wat erg robuust is. Je zit dit kunststof draad op veel verschillende modellen terug, zoals op de: Mambo, Barbados, Aberdeen, Eden, cafe en de Dover.

Pebble wicker

Pebble wicker heeft een grijze kleur en is een fijn plat wicker draad. Doordat het een fijn draad is, wordt het zeer strak gevlochten. Dit zorgt voor veel stevigheid bij de Delgado tuinset lijn van 4 seasons outdoor.